Dearmouring massage

Als je op zoek gaat naar jezelf, kom je vaak jezelf tegen. Het kan confronterend en frustrerend zijn om te beseffen wat er allemaal in je leven gebeurd is en wat een invloed dat heeft op je manier van zijn en je manier van denken. En uiteindelijk ook op de manier waarop je lichaam daarmee omgaat. Kleine en grote traumatische gebeurtenissen zetten zich op allerlei manieren vast in je lichaam, vaak zonder dat je je daarvan bewust bent. Vaak creëren we onbewust een pantser om ons heen om te overleven en dat zorgt voor allerlei blokkades en kwaaltjes waar we maar niet vanaf lijken te raken.

Bij een dearmouring massage is het doel op zoek gaan naar de punten in je lichaam die op dat moment aandacht nodig hebben. De punten in je lichaam waar je vastzit, waar je pantser en dus je armour te strak zit om aangenaam te zijn. Door heel bewust aandacht te geven aan die punten zorgen we ervoor dat je pantser verzacht en nemen we stap voor stap de blokkades weg die ervoor zorgen dat je vastzit. Met liefde en aandacht gaan we samen op zoek naar wat we kunnen doen om je vrijer te maken en al je kleine en grote traumapunten een plek te geven. Want je verdient het om je vrij te voelen, los van wat je hebt meegemaakt.

Vrouw wordt gemasseerd

Dearmouring

Waar zit je lichaam vast?

Praktisch

  • Volledige lichaamsmassage met focus op de blokkadepunten in je lichaam
  • Twee uur

Prijs

  • 180 euro

Goed om te weten

  • Draag losse kledij waar je vlot in kan bewegen en die je gemakkelijk aan en uit kan doen
  • Je hoeft tijdens de sessie niet volledig naakt te zijn. Je mag je ondergoed aanhouden
  • Drink achteraf voldoende water

Locatie

  • Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Wat klanten vinden

Foto Marcey
Ik had hier geen ervaring mee en wist dus niet goed wat te verwachten en wat het effect op mij zou zijn. Ik word echter al direct op mijn gemak gesteld. We overlopen samen hoe ik mij voel, wat mijn lichamelijke klachten zijn en ik krijg uitleg over wat het aanraken van de verschillende punten juist inhoudt. De aanpak is heel persoonlijk: wens je veel uitleg of juist niet, wil je de ogen open of gesloten houden, je kan zelf beslissen waar je je het meest comfortabel bij voelt. Wat mij positief verrast heeft, is dat ik direct voel dat het aanraken van bepaalde punten wel degelijk een effect heeft. Het is voor mij niet evident om los te laten, maar Kris begeleidt je hierin zonder te veel druk op te leggen. Ik voel mij vrij om de ervaring toe te laten en mijn emoties te uiten. Een dearmouring massage is ergens ook teamwork, ik word zelf actief betrokken tijdens de sessie, er is aandacht voor mijn manier van ademhalen om die zo veel mogelijk te leiden naar de blokkadepunten. Na afloop ben ik best wel wat moe, maar tegelijk ook tevreden want ik voel dat ik gewerkt heb aan mijn eigen wellbeing. Die avond voel ik me rustig en ik slaap ook dieper. Ik vond het een intense ervaring en ik voel me alsof ik een stap dichter bij mezelf ben gekomen.
Marcey
Foto van Eveline
Ik ben iemand die van nature veel opkropt en verbijt. Als ik stress heb, uit zich dat vooral in mijn lichaam: spanning in mijn nek, schouders en kaken. Hoog tijd voor een de-armouring dus. Kris stelde mij meteen op mijn gemak. Hij is de rust zelve en neemt de tijd om uit te leggen hoe hij te werk gaat. Ook tijdens de sessie is hij heel empathisch en begeleidt hij je goed. Het aanraken van sommige punten bleek bij mij erg gevoelig, maar hij overschreed nooit een pijngrens doordat hij dat meteen aanvoelde. Tijdens de sessie had ik heel erg de drang mijn voeten en tenen te bewegen, alsof de energie moest kunnen stromen. De nacht erna droomde ik heel levendig (gewelddadig zelfs) en de volgende dag had ik wat hoofdpijn, beide niet van mijn gewoonte dus de sessie heeft z’n effect duidelijk niet gemist. Dank je wel om zoveel los te maken, Kris!
Eveline

Over mij

Zak diep in jezelf en word wie je altijd al geweest bent.

Contact

Kris Nelis

Pekelharing 23 b

9000 Gent

info@krisnelis.be