Tantramassage

Heb je ook dat gevoel dat er vaak te weinig tijd is om echt te voelen wat je voelt? Om echt te genieten van het moment? Om echt te merken wat je nodig hebt en daar om te vragen? 

Bij een tantramassage laten we dat even volledig los en gaan we ruim de tijd nemen om aan te komen, bewust te voelen wat we nodig hebben en dieper te zakken in ons lichaam dan we ooit gedaan hebben. De deur van de kamer gaat dicht en de komende twee à drie uur krijgt je lichaam de aandacht die het nodig heeft. Van kop tot teen gaan we op onderzoek naar wat jij binnen je eigen grenzen nodig hebt. Want jij bent de enige die echt kan voelen wat je nodig hebt. Om te landen in jezelf. Om te voelen wat er omgaat in jezelf. Om je lichaam te geven wat het nodig heeft. Want echt dieper zakken vraagt tijd en aandacht. Met liefde en aandacht breng ik je in contact met je diepere zelf en laat ik je voelen wat mogelijk is. Na een tantramassage stap je buiten met het gevoel dat je een krachtig en prachtig lichaam hebt en dat het de moeite waard is om daar aandacht aan te besteden.

Vrouw wordt gemasseerd

Tantramassage

Wat heeft je lichaam nodig?

Praktisch

  • Volledige lichaamsmassage met focus op diepgaand in contact komen met wat je lichaam echt nodig heeft
  • 2 uur 30

Prijs

  • 220 euro

Goed om te weten

  • Draag losse kledij
  • Als je je oncomfortabel voelt bij volledig naakt, mag je je slipje aanhouden
  • Yoni-massage mogelijk na overleg
  • Drink achteraf voldoende water

Locatie

  • Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Wat klanten vinden

Een heel aangename ervaring die nog dagen erna in je lichaam te voelen is. Het voelt alsof er een zaadje wordt geplant, dat pas in de dagen erna op onverwachte momenten ontkiemt. Op geen enkel moment tijdens de massage voel ik seksuele spanning, of een ongemakkelijk gevoel bij het naakt zijn. Kris gaat heel respectvol om met mijn grenzen. Op geen enkel moment voelt het alsof mijn grenzen er niet mogen zijn. Dit proces van durven begrenzen groeit gradueel en voelt heel natuurlijk. Ik voel in de dagen na de massage dat ik hier zelfs de kracht vind om dit in mijn dagelijkse leven toe te passen. Ik voel me energiek en kalm na de massage, alsof ik drie dagen geslapen heb. De avond zelf voel ik me vermoeider worden, en meer in mijn lichaam zakken. Op een goede manier, alsof mijn lichaam thuiskomt in zichzelf. Het is een prachtige ervaring, die nog lang nazindert.
E.B.

Over mij

Zak diep in jezelf en word wie je altijd al geweest bent.

Contact

Kris Nelis

Pekelharing 23 b

9000 Gent

info@krisnelis.be